Alle som jobber hos Siktedukfabrikken AS utgjør en del av det store bilde og bidrar på hver sin måte til at vi klarer å levere produkter av topp kvalitet og med utmerket service.

Vi stiller 3 kjappe spørsmål.

Denne uken kan du møte John Anders Hagen

 

John Anders Hagen

1. Hva lenge har du jobbet hos SDF AS?

  • Jeg har jobbet ved Siktedukfabrikken AS i 12 år og tar gjerne 12 år til!

 

2. Hva er dine arbeidsoppgaver hos SDF AS?

  • Jeg jobber som personalsjef og i tillegg har jeg ansvar for å vedlikeholde våre internkontrollsystemer. Vi er sertifisert ihht ISO9001 kvalitetstandard, ISO14001 Miljøstandard og i tillegg jobber vi systematisk med HMS. Vi har også innført LEAN produksjonssystem som vi håper skal gi våre kunder en enda bedre service. I det daglige har jeg mye kontakt med kunder og gir tilbud og behandler ordrer. Det blir også en del konstruksjon og tegneoppgaver for å skaffe formmateriell til vår gummiproduksjon. Dette er kostbare saker og derfor kreves det at man er nøyaktig! Ellers sørger jeg for at våre ansatte får lønn. Akkurat det vil jeg tro at våre ansatte mener er min viktigste oppgave..

 

3.) Hva mener du er det viktigste for deres kunder?

  • Det viktigste for våre kunder er at vi møter deres forventninger og krav både når det gjelder leveringstid og kvalitet. Med andre ord service! Vi er opptatt av kundetilfredshet og har fokus på dette hele tiden. Vi har nettopp investert ganske mye i produksjonsutstyr for å korte ned omløpstiden på bestillinger nettopp for å tilfredsstille våre kunder. Dette skal korte ned leveringstid på gummiduk og punchingplater slik at våre kunder skal bli mer fornøyde og unngå tap som kan oppstå ved nedetid / stans i deres produksjon.