Alle som jobber hos Siktedukfabrikken AS utgjør en del av det store bilde og bidrar på hver sin måte til at vi klarer å levere produkter av topp kvalitet og med utmerket service.

Vi stiller 3 kjappe spørsmål.

Denne uken kan du møte Gustav Amdal.

 

1. Hva er dine arbeidsoppgaver hos SDF AS?Hvor lenge har du jobbet hos Siktedukfabrikken?

  • Begynte allerede i 1997 som kontor/økonomiansvarlig. I 2001 ble jeg av styret i SDF AS ansatt som daglig leder, og har hatt den funksjonen siden da.

 

2. Hva er dine arbeidsoppgaver hos SDF AS?

  • Å være daglig leder i en liten/mellomstor bedrift medfører ikke bare lunsjer og middager. Mye av tiden går med til rådgiving overfor vår kundegruppe som i dag teller 800 – 1000 aktive kunder. En del reising blir det til våre eiere i Stockholm hvor mye av strategiene lages for bedriften. SDF AS har siden 2006 vært eid av en svensk familiebedrift, og vi har søsterbedrifter i Danmark og Finland. Ca 20 % av produktene vi lager på gummiavdelingen går til våre søsterbedrifter i disse landene.

 

3. Hva mener du er det viktigste for deres kunder?

  • SDF AS har alltid hatt god service og kvalitet til våre medarbeidere og kunder i fokus. Dette har medført en solid vekst gjennom årene, og for tiden er det hektiske dager. Vi er ikke bare en produksjonsbedrift, men har også salgsleddet direkte gjennom vår organisasjon. Vi mener SDF AS lokalt sett har et meget bra rykte på seg som arbeidsgiver, og dette medfører til gode relasjoner mellom kunde og medarbeidere..