3 kjappe


Alle som jobber hos Siktedukfabrikken AS utgjør en del av det store bilde og bidrar på hver sin måte til at vi klarer å levere produkter av topp kvalitet og med utmerket service.

Vi stiller 3 kjappe spørsmål, og denne uken kan du møte Odin Bjærkan.

 

Hvor lenge har du jobbet hos Siktedukfabrikken?

  • Jeg startet her som lærling i 2013, og har nå jobbet her i 5 år

 

Hva er dine arbeidsoppgaver hos SDF AS?

  • Nå jobber jeg ved den maskinen som kalles (Tung Ju) og her støper vi gummiduker. Men jeg har fått prøvd meg litt på flere områder, blant annet montering av falser. Man blir på en måte litt potet i en slik bedrift, noe jeg synes er smart med tanke på allsidigheten som ligger i kompetansen til alle som jobber her.

 

Hva mener du er det viktigste for deres kunder?

  • Det at vi klarer å levere produkter av høyeste kvalitet og at vi er kjappe på levering.